هموار کنکور

هموار کنکور به دنبال راهی برای هموار کردن کنکور,کنکوری,تست,جزوه,کتاب,نمونه سوال,مشاوره,روانشناسی,آمنه علیخانی,پادکست,گویندگی

هموار کنکور

هموار کنکور به دنبال راهی برای هموار کردن کنکور,کنکوری,تست,جزوه,کتاب,نمونه سوال,مشاوره,روانشناسی,آمنه علیخانی,پادکست,گویندگی

پاورپوینت تغذیه ورزشی

پاورپوینت تغذیه ورزشی

پاورپوینت تغذیه ورزشی دسته: تغذیه
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 489 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 105

پاروپوینت تغذیه ورزشی ، کاملترین مرجع جهت آگاهی نسبت به علوم تغذیه ورزشکاران می باشد

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

تغذیه ی ورزشی

 

مقدمه:

 یک شاخه‌ی علمی از حیطه‌ی فیزیولوژی ورزشی و از اصول سه گانه‌ی طب‌ورزشی و همچنین در یکی از جنبه‌های مهم علم‌تمرین نیز به شمار می‌رود.

غذا در واقع منبع تامین کننده‌ی سوخت بدن و زمینه‌ساز فعالیت‌ها و سازگاری‌های بدن برای ورزش می‌باشد. تغذیه‌ی مطلوب تغذیه‌ای است که مواد غذایی لازم را جهت رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن تأمین کند. تغذیه‌ی خوب موجب افزایش کارایی مکانیسم‌های بدن انسان و تغذیه‌ی نامناسب بالعکس موجب کاهش کارایی مکانیسم‌های بدن انسان می‌گردد. ترکیب مواد غذایی تشکیل دهنده‌ی یک رژیم غذایی برای ورزشکاران با افراد عادی متفاوت بوده و به عوامل زیر بستگی دارد:

  1. قد   2. وزن   3. جنس   4. سن   5. هدف از مبادرت به فعالیت‌های ورزشی (کاهش وزن، حفظ تندرستی، رقابت و قهرمانی)   6. نوع فعالیت ورزشی (نوع سیستم‌های درگیر) و مدت آن 7. سطح ورزشی ورزشکار   8. تعداد جلسات در هفته و در روز

اعمال مواد غذایی در بدن به شرح زیر می‌باشد:

  1. رفع گرسنگی در فرد   2. تأمین انرژی برای فعالیت‌های روزانه   3. تأمین مواد لازم بدن برای رشد، نگهداری و ترمیم نسوج بدن   4. تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری بدن

 

فرمت فایل : پاورپوینت

تعداد اسلاید : 105

عناوین اسلایدها

مقدمه

ترکیب مواد غذایی

اعمال مواد غذایی

متابولیسم (سوخت و ساز)

کاتابولیسم

آنابولیسم

متابولیسم پایه

کربوهیدرات‌ها یا قندها

منوساکاریدها (تک قندی‌ها)

دی‌ساکاریدها

پلی‌ساکاریدها (چند قندی‌ها)

کل منابع گلیکوژن بدن

عوارض کاهش ذخایر گلیکوژن

نقش قندها در بدن

شاخص گلیسیمیک

لیپیدها (چربی‌ها):

نقش چربی‌ها

پروتئین‌ها

اسیدآمینه‌ها

وظائف پروتئین‌ها در بدن

پیامدهای نامطلوب ناشی از مصرف بیش از حد پروتئین

ویتامین‌ها

نقش ویتامین‌ها در بدن

منابع غذایی ویتامین‌ها

مواد معدنی

الکترولیت‌ها

آب

نقش آب در ساختمان و اعمال حیاتی بدن

علائم کمبود آب

کنترل وزن

کاهش، حفظ و افزایش وزن

عوراض کاهش آب بدن بر روی سلامتی

اثرات منفی دوره‌های تکراری کاهش وزن

ملاحظات عملی برای کاهش وزن

نحوه‌ی ارزشیابی غذای ورزشکار

ملاحظات عملی برای افزایش وزن

مراحل رسیدن به وزن ایده‌آل

رعایت نکات عمومی در تغذیه‌ی ورزشی

تمرین و تغذیه

توصیه‌ها

مصرف کربوهیدرات قبل از تمرین یا مسابقه

نمونه‌ی قبل از مسابقه

مصرف کربوهیدرات در حین مسابقه

تغذیه پس از تمرین

طبقه‌بندی مواد غذایی براساس ایجاد پاسخ اسیدی یا قلیایی

مواد غذایی اسیدی

انواع مکمل‌ها

بارگیری کربوهیدرات

روش محاسبه‌ی میزان انرژی

محاسبه‌ی انرژی مورد نیاز برای فعالیت‌های روزانه

تعادل رژیم غذایی

ویتامین‌ها، منابع و عوارض کمبود

کراتین

تغذیه‌ی ورزشی نوین

کراتین منوهیدرات

های کراتاید

تائورین

آرژنین

ال‌کارنیتین و دی‌کارنیتین

نکات

سوپر ادین

فارماتون

یوربامین

سنتروم

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

برچسب ها : پاورپوینت تغذیه ورزشی , ترکیب مواد غذایی , متابولیسم , کاتابولیسم , آنابولیسم , دی‌ساکاریدها , شاخص گلیسیمیک , نقش چربی‌ها , ویتامین‌ها , مواد معدنی , کنترل وزن , مراحل رسیدن به وزن ایده‌آل , تمرین و تغذیه , تغذیه پس از تمرین , انواع مکمل‌ها , کراتین , سوپر ادین

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.