هموار کنکور

هموار کنکور به دنبال راهی برای هموار کردن کنکور,کنکوری,تست,جزوه,کتاب,نمونه سوال,مشاوره,روانشناسی,آمنه علیخانی,پادکست,گویندگی

هموار کنکور

هموار کنکور به دنبال راهی برای هموار کردن کنکور,کنکوری,تست,جزوه,کتاب,نمونه سوال,مشاوره,روانشناسی,آمنه علیخانی,پادکست,گویندگی

بیوشیمی آب

بیوشیمی آب

بیوشیمی آبدسته: سایر گروه ها
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 1793 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 30

آب در گوشت به دو صورت آب متصلBound Water و آب آزاد Free Water قرار گیرد آب متصل بوسیله کلوئید های سلولی بخصوص پروتئین ها نگهداری می شود و

قیمت فایل فقط 8,500 تومان

خرید


بیوشیمی آب:

آب در گوشت بوسیله پروتئین های عضله نگهداری می شود. هر گاه بخواهیم چگونگی قرار گرفتن آب را در گوشت بصورت ساده بیان کنیم می­توانیم بگوئیم آب در گوشت به دو صورت آب متصلBound Water  و آب آزاد  Free Water قرار گیرد. آب متصل بوسیله کلوئید های سلولی بخصوص پروتئین ها نگهداری می شود و قسمت اعظم آن بحالت آب پایدار یا غیر متحرک Immobhized است. در حالیکه آب آزاد در ناحیه سارکوپلاسم و یا در فضای خارج سلول قرار داشته و بصورت نسبتاً آزاد حرکت می کند.

قیمت فایل فقط 8,500 تومان

خرید

برچسب ها : بیوشیمی آب

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.